З'явився український трейлер бойовика «Агент Єва» з Джессікою Честейн і Коліном Фарреллом

26 червня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер шпигунського екшен-трилера «Агент Єва», в якому номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн втілює смертоносну найману вбивцю.

Синопсис нового фільму режисера Тейта Тейлора, який зняв оскароносну драму «Прислуга» за участю Честейн і відомий трилер «Дівчина у потягу», повідомляє:

Вона розумна, красива і дуже небезпечна. Переміщаючись по світу немов тінь, агент Єва виконує найскладніші завдання свого керівництва. Раптово, коли чергова спецоперація йде не за планом, і Єва вирішує вийти з гри, один з босів секретної служби відкриває на неї полювання.

Компанію Честейн у кадрі складуть Колін Фаррелл, Джон Малкович, Йоан Гріффіт, Коммон, Діана Сільверс та Джина Девіс.

Фаррелл грає керівника таємної організації, на яку працює Єва, і виступає за те, щоб її прибрати. Малкович втілює зв'язкового Єви, який стає на її бік. Гріффіт буде однією з жертв головної героїні, а Коммон її колишнім коханим, до якого Єва звертається по допомогу, коли на неї відкривається полювання.

Сільверс грає колегу Честейн і Фаррелла, а роль Девіс поки не розголошується.

Честейн, яка постає на офіційному постері в червоній сукні з червоним волоссям, червоною помадою і зарядженим пістолетом, також є одним з продюсерів фільму.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату виходу екшен-трилера «Агент Єва» в українські кінотеатри.

1455 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: