Прем'єра фільму Крістофера Нолана «Тенет» переїхала на два тижні вперед

22 червня 2020,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. трималася до останнього, але все-таки прийняла рішення перенести дату прем'єри нового науково-фантастичного епіка Крістофера Нолана «Тенет» з 16 на 30 липня.

Офіційний синопсис фільму «Тенет», чий слоган попереджає про те, що «час спливає», і на який тепер доведеться чекати на два тижні довше:

Озброєний єдиним словом — Тенет — головний герой бореться за виживання усього світу. Він подорожує оповитим сутінками світом міжнародного шпигунства з єдиною місією, яка розгорнеться за межами реального часу. Це не подорож крізь час. Це інверсія.

Головного героя цієї історії втілює актор Джон Девід Вашингтон, відомий завдяки оскароносному байопіку Спайка Лі «Чорний куклукскланівець».

Разом з ним в новій фантастиці Нолана, який зняв культові фільми «Початок» та «Інтерстеллар», зіграють Роберт Паттінсон, Елізабет Дебікі, Гімеш Патель, Аарон Тейлор-Джонсон, Кеннет Брана, Майкл Кейн і Клеманс Поезі.

Тим часом у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу знову переїхала прем'єра супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» за участю Галь Гадот. Тепер вона очікується в українських кінотеатрах 1 жовтня.

1651 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: