Відео дня: Метт Деймон став непроханим гостем в домі Джиммі Кіммела під час карантину

19 червня 2020,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В своєму останньому в цьому сезоні випуску телеведучий Джиммі Кіммел вирішив порадувати глядачів новим епізодом телеепопеї під назвою «Моя давня ворожнеча з Меттом Деймоном». Скетч вийшов з рейтингом 18+.

Учора, 18 червня, під час свого чергового випуску шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» відомий телеведучий оголосив, що він збирається піти у відпустку до кінця літа, щоб «проводити ще більше часу зі своєю родиною».

Поки Кіммел робив це дуже важливе оголошення, з кімнати в його будинку, звідки записується шоу під час карантину, вийшов в масці та халаті його давній ворог Метт Деймон з келихом віскі в руці.

Почувши, що Кіммел йде у відпустку, Деймон обурився, оскільки останні три місяці він жив в гостьовій спальні і чекав, коли ведучий покличе його для інтерв'ю. Звичайно, на це у Кіммела традиційно «не вистачило часу».

У скетчі також з'являється дружина Кіммела Моллі, яка намагається таємно втекти в халаті з кімнати, де живе Деймон. Це є відсиланням до того, як багато років тому Сара Сілверман, яка в той час зустрічалася з Кіммелом, виконала на його шоу пісню «Я тр*хаю Метта Деймона», в якій жартівливо «зізналася», що зраджує ведучому із зіркою фільмів про Джейсона Борна.

Так що тепер на Кіммела чекає розлучення і не таке веселе літо, як він припускав.

1978 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: