Дивимося музичний фрагмент фільму «Висока нота» з Трейсі Елліс Росс

15 червня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейсі Елліс Росс виконує пісню «Stop for a Minute» в новому розширеному фрагменті музичної драми «Висока нота», де компанію їй складе зірка франшизи «П'ятдесят відтінків» Дакота Джонсон.

Події фільму «Висока нота» розвиваються в гламурному музичному світі Лос-Анджелеса і слідують за суперзіркою Грейс Девіс (Росс), чий талант і его досягли небувалих висот. Меггі (Джонсон) є її перевантаженою роботою особистою асистенткою, яка бігає за дрібнимм дорученнями, але все ще мріє стати музичним продюсером. Коли менеджер Грейс виступає проти того, щоб співачка записувала новий альбом, і намагається її переконати й надалі виступати з одним і тим же шоу, яке приносить гроші, Грейс і Меггі придумують свій план, що змінить їхні життя назавжди.

Фрагмент показує тур Грейс американськими містами у вигляді монтажу з її виступів та репетицій пісні «Stop for a Minute». У кінці Меггі робить Грейс ванну з льодом і читає відгуки про її концерти на сайтах газет, де журналісти відзначають, що «на щастя, пісні [Грейс Девіс] гарні, інакше за цей час ми б вже втомилися від них».

Режисером фільму виступає Ніша Ганатра, а сценарій до нього написала Флора Грісон. Разом з Росс і Джонсон тут також зіграє знаменитий репер Айс К'юб.

У зв'язку з закриттям кінотеатрів на карантин українська прем'єра стрічки «Висока нота» переїхала з травня на кінець літа і тепер відбудеться 27 серпня.

2532 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: