Кросовер дня: Диво-жінка бореться з Капітаном Марвел на епічному фан-арті

12 червня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що в житті актриси Галь Гадот і Брі Ларсон миттєво знайшли спільну мову і потоваришували, шанувальники фільмів за коміксами Marvel і DC продовжують сперечатися про те, хто переможе в поєдинку: Диво-жінка чи Капітан Марвел.

Фан-арт, автором якого став художник з ніком pabloruizzx, показує епічну битву між двома могутніми супергероїнями великого екрану Диво-жінкою і Капітаном Марвел на вулицях американського мегаполісу.

Диво-жінка у втіленні Гадот з'являється тут у своєму класичному костюмі з фільмів (який вона в сиквелі «Диво-жінка 1984» поміняє на золотий костюм з крилами), а Капітан Марвел, яку грає Ларсон, постає в трохи зміненому костюмі, ніж той, в якому ми бачили її у кіно. Тут художник вирішив зробити більший акцент на червоному кольорі, ніж на синьому.

А як ви вважаєте, хто з цих супергероїнь з силами богинь переможе в поєдинку? Пишіть свої варіанти в коментарях.

Діана Принц вже скоро повернеться на екрани в своєму другому сольнику «Диво-жінка 1984», чия прем'єра очікується 13 серпня. А Керол Денверс буде знову рятувати світ в блокбастері «Капітан Марвел 2», який вийде на великі екрани в 2022 році.

2528 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: