Дивимося шокуюче відео про створення спецефектів оскароносного фільму «Паразити»

9 червня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Dexter Studios, яка займалася створенням спецефектів для трагікомедії Пон Джун-Хо «Паразити», володаря 4 статуеток «Оскар», поділилася в мережі відео про те, як сцени фільму виглядали до і після додавання спецефектів, і це відео просто шокувало глядачів.

Події стрічки «Паразити» розвиваються в сучасній Південній Кореї і не мають ніякої супергеройської чи надприродної складової, проте відео про створення спецефектів показує, що дуже багато її сцени було створено за допомогою комп'ютерної графіки.

Наприклад, глядачів найбільше шокувало, що несправжнім виявився будинок тієї багатої родини, куди обманом влаштувалися працювати всі члени бідної сім'ї Кіма Кі Тхека. Кожен поверх цього заміського особняка був побудований окремо, те ж саме стосується і підземного бункера. А після на комп'ютері поверхи були з'єднані в одну цілісну будівлю.

Також на тлі зеленого екрану в студії були зняті всі поїздки в машині, а за допомогою синіх екранів були створені вулиці та панорамні види на місто.

В український прокат фільм «Паразити» вийшов минулого року, а після ослаблення карантину в київському автокінотеатрі «Кінодром» відбувся показ його чорно-білої версії.

1510 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: