Мейсі Річардсон-Селлерс покинула серіал «Легенди завтрашнього дня»

5 червня 2020,  20:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 сезоні серіалу «Легенди завтрашнього дня» буде ще на одного члена команди менше актриса Мейсі Річардсон-Селлерс, яка грала ролі Амайї та Чарлі, прийняла рішення залишити світ супергероїв позаду.

Про своє прощання з серіалом актриса повідомила в соцмережах після виходу на екрани фінальної серії 5 сезону, зворушливо подякувавши шанувальникам за їхню любов та підтримку, які вона відчувала ці роки:

Дякую вам за вашу безмежну любов і підтримку. Амайя і Чарлі принесли мені стільки радості за ці останні 4 роки, і ви є НАЙБІЛЬШ доброю, щедрою та інклюзивною фан-базою, про яку тільки може мріяти серіал. Ніколи не змінюйтеся. Не можу дочекатися, коли зможу поділитися з вами проектами, які я зараз створюю. Люблю вас усіх.

На що її колега по серіалу Тала Еш (Зарі) написала:

Люблю тебе завжди.

А Нік Зано (Нейт) додав:

Люблю і буду сумувати за тобою.

Раніше в 5 сезоні серіал «Легенди завтрашнього дня» залишили ще двоє основних акторів Брендон Рут і Кортні Форд, які втілювали супергероя Рея Палмера, також відомого як Атом, і Нору Дарк.

Сподіваємося, що сценаристи придумають нових класних персонажів, які заповнять цю втрату в серцях шанувальників. Серіал «Легенди завтрашнього дня» повернеться на телеекрани з новими захоплюючими пригодами на початку 2021 року.

3511 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: