Шарліз Терон та Емі Адамс можуть стати супергероїнею Мадам Павутина

1 червня 2020,  19:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після гучного успіху фільму «Веном» студія Sony Pictures вирішила створити свій супергеройський всесвіт навколо персонажів з коміксів про Людину-павука, і на черзі виявилася адаптація пригод Мадам Павутини.

Сайт Variety пише, що студія Sony розробляє секретний супергеройський проект про Мадам Павутину, режисером якого стане С.Дж. Кларксон, яка працювала над серіалами «Джессіка Джонс» та «Захисники».

Кассандра Вебб, також відома як Мадам Павутина, з'явилася в коміксах про Людину-павука в 1980 році. Вона є літньою мутанткою з міастенією (автоімунний нервово-м'язовий розлад), тому підключена до системи життєзабезпечення, яка виглядає як павутина.

На головну роль в супергеройському фільмі «Мадам Павутина» студія Sony розглядає таких відомих голлівудських актрис, як Шарліз Терон та Емі Адамс, так що цей проект може бути вільною адаптацією коміксів про Кассандру Вебб або зовсім виявитися чимось іншим.

Якщо на цю роль погодиться Терон, то для неї це буде перша подорож до світу коміксів Marvel, як і для Адамс, яка вже зіграла репортера Лоїс Лейн у фільмах DCEU «Людина зі сталі», «Бетмен проти Супермена» та «Ліга справедливості».

На початку року Терон була номінована на «Оскар» за головну роль в біографічній драмі «Сенсація», а в липні вона втілить безсмертного воїна в супергеройському екшені «Стара гвардія», який вийде на Netflix.

Адамс в останній раз була номінована на «Оскар» в 2019 році за роль у біографічній стрічці «Влада», а в майбутньому вона повернеться на екрани в трилері «Жінка у вікні», чия прем'єра повинна була відбутися у травні, але була перенесена в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Тим часом студія Sony також працює над фільмом про супергероїню Джекпот зі всесвіту Людини-павука. Поки важно сказати, який з цих фільмів вийде на екрани раніше.

2423 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: