Мультфільм «Уперед» повернеться в кінотеатри після закінчення карантину

1 червня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина! Оскільки прокат нового мультфільму від Pixar і Disney «Уперед», чия прем'єра відбулася в Україні 5 березня, був перерваний через світову пандемію коронавірусу, кінопрокатна компанія «Кіноманія» вирішила повернути його на великі екрани після відкриття кінотеатрів.

Нова мультиплікаційна кінострічка від знаменитої студії, що подарувала нам «Історію іграшок», «Суперсімейку» і «Тачки», розповість історію двох братів-ельфів Ієна та Барлі, які живуть в сучасному фентезі-світі. На своє 16-річчя Ієн отримує в подарунок чарівний посох і заклинання, за допомогою якого він може повернути їхнього покійного батька з того світу на 24 години. Але заклинання спрацьовує тільки наполовину, і тепер братам потрібно відправитися в захоплюючий квест, щоб отримати можливість поговорити з батьком, за яким вони так сильно сумують.

Голоси головним героям подарували зірки блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Том Голланд і Кріс Претт, також відомі як Людина-павук і Зоряний лицар. В майбутньому Голланд повернеться в ролі Пітера Паркера в сольнику «Людина-павук 3», а Претт знову зіграє Пітера Квілла в блокбастері «Вартові Галактики 3».

Мультфільм «Уперед», який зняв режисер «Університету монстрів» Ден Скенлон, повернеться на великі екрани 9 липня.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Уперед».

2118 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: