«Старгьорл»: Кортні, Пет і зал Товариства Справедливості у фрагменті 3 серії

30 травня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 3 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» показує легендарну штаб-квартиру команди Товариство Справедливості Америки, куди Кортні приводить її вітчим Пет.

У майбутній серії Кортні Вітмор (Брек Бессінджер) належить битися з новим суперлиходієм Бурулькою (Ніл Джексон), членом Товариства Несправедливості, і хоча її вітчим Пет (Люк Вілсон) дуже переживає за неї, він вирішує розповісти їй більше про супергероїв, з якими він працював десять років тому.

Він показує Кортні штаб-квартиру Товариства Справедливості, куди входили Стармен, Флеш, Дикий кіт, Доктор Фейт та інші супергерої, і каже, що ці люди об'єдналися, щоб «захищати мир від таких, як Бурулька».

Згадуючи цих великих супергероїв, які загинули в битві з Товариством Несправедливості, Пет говорить, що вони всі «були його друзями, його родиною».

У майбутніх серіях Кортні і сама збере супергеройську команду, куди увійдуть Бет Чейпл/Доктор Мід-Найт (Анжеліка Вашингтон), Рік Тайлер/Годинникар (Кемерон Джеллман) та Іоланда Монтез/Дика кішка (Івет Монреаль).

Серія під назвою «Icicle» («Бурулька») вийде на екрани наступного тижня, 3 червня за українським часом. Її режисером є Майкл Нанкін, який працював над серіалом «Флеш».

1395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: