Тобі Магуайр зніметься у фільмі з Бредом Піттом та Еммою Стоун

29 травня 2020,  20:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисерові Дем'єну Шазеллу вдалося умовити зірку трилогії «Людина-павук» Тобі Магуайра повернутися до акторства та зіграти в своєму наступному фільмі «Вавилон».

Драматична стрічка «Вавилон» відправить глядача до Голлівуду першої половини 20 століття, а її події будуть розвиватися навколо знаменитої актриси того часу Клари Боу та кінопродюсера Ірвінга Тальберга.

Магуайр втілить Тальберга, а роль Боу виконає Емма Стоун, яка отримала «Оскар» за головну роль в мюзиклі Шазелла «Ла-Ла Ленд».

Роль Бреда Пітта, який на початку року і сам отримав «Оскар» за свою гру у фільмі «Одного разу в... Голлівуді», поки не розголошується.

В останній раз Магуайр можна було побачити на екранах в 2014 році в біографічній драмі «Ігри чемпіонів», де він зіграв видатного гросмейстера. Останні роки актор активно займався продюсуванням і допоміг випустити у світ фільми «Z – значить Захарія», «5-а хвиля» і «Бріттані біжить марафон».

Цікаво, що Магуайр і Стоун пов'язані завдяки екранізаціями коміксів про Людину-павука. Актор грав роль Пітера Паркера в трилогії Сема Реймі, а Стоун втілила кохану Пітера Паркера Гвен Стейсі в дилогії «Нови Людина-павук».

На великі екрани «Вавилон» вийде 25 грудня 2021 року.

2448 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: