«Бетмен»: Темний лицар і Жінка-кішка обіймаються на новому романтичному фан-арті

29 травня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У коміксах DC у Бетмена і Жінки-кішки бувають різні відносини, але новий фан-арт супергеройського екшену Метта Рівза «Бетмен» представляє, що на цей раз їхні відносини будуть дуже романтичними.

Фан-арт, автором якого виступає художник spdrmnkyxxiii, показує Жінку-кішку в втіленні Зої Кравіц в обіймах Бетмена Роберта Паттінсона на тлі нічного Ґотема і повного Місяця, тоді як навколо них кружляють летючі миші.

Ми не знаємо, як буде виглядати костюм Жінки-кішки, так що це фантазія художника, заснована на коміксах, але для костюма Бетмена він використав в якості знаку на грудях той самий залізний знак у вигляді летючої миші, який можна побачити на реальному костюмі супергероя Паттінсона в першому тизері фільму Рівза.

Кравіц і Паттінсон ще жодного разу не працювали разом, але вони обидва є частиною Поттеріани. Паттінсон виконав роль Седріка Дігорі у фільмі «Гаррі Поттер і Келих вогню», тоді як Кравіц втілила Лету Лестрейндж у приквелі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Зйомки «Бетмена», які стартували на початку року, незабаром були зупинені через світову пандемію COVID-19, тому його прем'єра переїхала на декілька місяців вперед і тепер очікується 30 вересня 2021 року.

3261 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: