Компанія Apple дасть гроші на наступний фільм Мартіна Скорсезе

28 травня 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зростаючий бюджет фільму Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця» за участю Леонардо ДіКапріо та Роберта Де Ніро виявився не по кишені студії Paramount, і на допомогу до них поспішила компанія Apple.

Сайт Deadline пише, що Apple викупили права на продюсування кримінальної драми «Вбивці квіткового місяця», бюджет якої складе близько 200 мільйонів доларів. В майбутньому вона вийде на стримінговій платформі Apple TV+, тоді як студія Paramount займатиметься її релізом в кінотеатрах.

Головну роль в цьому проекті виконає Леонардо ДіКапріо, який вже багато раз працював зі Скорсезе. Їхньою останньою спільною роботою була біографічна комедія «Вовк з Уолл-стріт», за яку ДіКапріо був номінований на «Оскар» та отримав «Золотий глобус».

Компанію зірці «Титаніка» в кадрі складе ще один давній друг режисера Роберт Де Ніро. Разом вони вирушать до Оклахоми 1920-х років і опиняться в центрі жорстокої війни за нафту, в якій вбивають корінне населення Америки.

Минулорічний фільм Скорсезе «Ірландець» за участю Де Ніро, який вийшов на Netflix, отримав 10 номінацій на премію «Оскар», так що для Apple співпраця з легендарним кінорежисером є вірним кроком у напрямку золотої статуетки.

Зйомки «Вбивць квіткового місяця» стартували на початку березня, але незабаром зупинилися через світову пандеміі COVID-19. Якщо Скорсезе вдасться завершити цей фільм до кінця року, то його прем'єра відбудеться у 2021 році.

1651 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: