«Авторський гонорар»: вийшов трейлер нового музичного серіалу від Даррена Крісса

28 травня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Лузери» та «Голлівуд» Даррен Крісс представляє свій музичний веб-серіал з яскраво вираженими нотками комедії під назвою «Авторський гонорар».

Серіал «Авторський гонорар» буде слідувати за робочими буднями двох авторів пісень Сари і Пірса, які працюють разом і пишуть хіти сучасним поп-виконавцям, а також часто потрапляють в безглузді ситуації під час спілкування з божевільними зірками.

Крісс, який є одним з творців даного серіалу, виконує роль Пірса, а його колегу по авторському цеху Сару грає Кетер Доногью.

Трейлер цієї музичної комедії розкриває, що в ньому також з'являться Дженніфер Кулідж, Джон Стамос, Тоні Револорі, Кевін МакГейл та співачка Сабріна Карпентер.

Режисером пригод двох авторів пісень в непростому світі шоу-бізнесу буде Емі Гекерлінг, яка зняла культову молодіжну комедію 90-х «Безголові» і працювала над хітовим серіалом «Пліткарка».

Прем'єра веб-серіалу «Авторський гонорар» відбудеться на Quibi вже наступного тижня, 1 червня, і його серії будуть виходити щодня.

Минулої осені Крісс втілив капітана Другої світової війни у військовому екшені Роланда Еммеріха «Мідвей», який ви вже можете подивитися на Megogo.

1586 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: