«Вбиваючи Єву»: дивимося божевільний промо-ролик фінальної серії 3 сезону

25 травня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, 3 сезон шпигунської драми з величезною часткою чорної комедії під назвою «Вбиваючи Єву» добігає кінця, але промо-ролик його фінальної серії обіцяє незабутній фінал за участю Вілланель та Єви.

Фінальна серія сезону отримала назву «Are You Leading or Am I?» («Ти ведеш чи я?»), що порівнює відносини головних героїнь з бальними танцями, і хоча її офіційний синопсис поки не розголошується, промо-ролик показує чимало дивовижних моментів.

Головним з них, звичайно, є возз'єднання Вілланель (Джоді Комер) та Єви (Сандра О), чия остання зустріч завершилася бійкою в автобусі і поцілунком. Але якщо згадати, як фінали попередніх сезонів закінчувалися тим, що одна з них намагається вбити іншу (причому майже успішно), то від цієї парочки можна чекати чого завгодно.

Разом з ними в промо-ролику з'являються Костянтин (Кім Боднія) і Даша (Гаррієт Волтер), які потрапили до лікарні, а також Керолін (Фіона Шоу) та її дочка Джеральдіна (Джемма Вілан), які все ніяк не можуть знайти спільну мову.

На телеекрани фінальна серія 3 сезону «Вбиваючи Єву» вийде в наступний понеділок, 1 червня за українським часом. А ви готові до фіналу?

1987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: