«Космічні війська»: новий трейлер та персональні постери ситкому зі Стівом Кареллом

19 травня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл та його відчайдушна команда мрійників збираються захопити галактику (чи хоча б удруге висадитися на Місяць) в новому смішному трейлері комедійного серіалу від Netflix «Космічні війська».

Науково-фантастичний ситком «Космічні війська» є новим проектом від творця хітового серіалу «Офіс» Грега Деніелса, а його спів-автором виступає сам Карелл. Ось його офіційний синопсис:

18 червня 2018 року американський уряд оголосив про створення шостого основного підрозділу збройних сил США. Метою даного підрозділу є «захист супутників від нападу» і «виконання інших космічних завдань». Чи «щось на зразок цього». Загалом, це історія чоловіків і жінок, які мають це з'ясувати.

Головою цієї космічної програми призначають генерала Марка Р. Нерда, якого грає Карелл. Він об'єднує свої сили з ексцентричним вченим Едріаном Меллорі у втіленні Джона Малковича, і разом вони працюють над тим, щоб людина знову пройшлася поверхнею Місяця.

Разом з ними на персональних постерах з надією (чи скептицизмом) дивляться в небо дружина і дочка головного героя, ролі яких виконують актриси Ліза Кудроу і Діана Сильверс, а також Бен Шварц, Тоуні Ньюсом та Джиммі О. Ян.

Прем'єрний сезон серіалу «Космічні війська» вийде вже наступного тижня, 29 травня. А ви готові до цієї божевільної космічної місії?

1694 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: