«Старгьорл»: 10 цікавих фактів про новий супергеройський серіал від DC

19 травня 2020,  17:25 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні на американському телебаченні відбудеться прем'єра нового супергеройського серіалу «Старгьорл», головну роль в якому виконає Брек Бессінджер. Так що саме час дізнатися всі цікаві деталі про його сюжет та історію створення.

1. Творцем «Старгьорл» виступає Джефф Джонс, який раніше придумав супергеройські серіали «Флеш» і «Титани» та продюсував блокбастери «Диво-жінка» і «Аквамен». Він також є творцем коміксів про Старгьорл і назвав головну героїню на честь своєї сестри Кортні, яка загинула молодою в авіакатастрофі.

2. На створення костюма Старгьорл знадобилося більше 10 примірок та півроку роботи цілої команди костюмерів. Напередодні прем'єри Бессінджер поділилася в соцмережах закулісними фотографіями, які показують різні етапи створення її костюма.

3. Разом зі Старгьорл боротися зі злом в серіалі будуть ще три тінейджера-супергероя: Бет Чейпл/Доктор Мід-Найт (Анжеліка Вашингтон), Рік Тайлер/Годинникар (Кемерон Джеллман) та Іоланда Монтез/Дика кішка (Івет Монреаль). Разом вони стануть новим Товариством Справедливості Америки.

4. На противагу їм серіал представить Товариство Несправедливості, куди увійдуть 7 суперлиходіїв: Генрі Кінг ст./Брейнвейв (Крістофер Джеймс Бейкер), Пола Брукс/Тигриця (Джой Османські), Чарівник (Джо Кнезевіч), Соломон Гранді, Джордан Махкент/Бурулька (Ніл Джексон), Лоуренс Крок/Спортмайстер (Ніл Гопкінс) та Доктор Іто/Король драконів (Нельсон Лі).

5. Один з трейлерів розкрив, що разом зі Старменом (Джоел МакГейл) в останній масштабній битві з Товариством Несправедливості загинув також Флеш. Але це не той Флеш з серіалу Arrowverse, а інший спідстер-тезка з цього світу.

6. На зйомках 1 сезону виконавиці головної ролі Брек Бессінджер виповнилося 20 років, на честь чого знімальна команда привітала її тортом з такою ж зіркою, як на костюмі Старгьорл.

7. У Старгьорл та її команди було камео в фіналі кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», який розкрив, що вони живуть на Землі-2. Так що майбутня участь Старгьорл в кросоверах каналу The CW не виключається.

8. Кортні буде вчитися в одній школі з донькою суперлиходія Короля драконів Сінді Берман (Мег Келлі), яка є найпопулярнішою дівчиною в школі, та сином суперлиходія Брейнвейва Генрі Кінгом мол. (Джейк Остін Вокер).

9. Вітчим Кортні Пет Дуган (Люк Вілсон), який в минулому був помічником супергероя Стармена, є механіком-винахідником і збере величезного робота висотою 4,5 метра, який також буде допомагати новому Товариству Справедливості в боротьбі зі злом. Цього робота звати С.Т.Р.А.Й.П.

10. Ця версія Старгьорл у втіленні Бессінджер була натхненна коміксом «Stars and S.T.R.I.P.E.», опублікованому в 1999 році. Актриса спеціально не дивилася попередні втілення Старгьорл (Бріттні Ірвін в серіалі «Таємниці Смолвіля» і Сара Грей в серіалі «Легенди завтрашнього дня»), оскільки вони були дорослими жінками, а вона хотіла створити образ «юної і трохи наївної супергероїні».

Ну як, вас зацікавили майбутні пригоди Кортні Вітмор та її супергеройської команди? Збираєтеся їх дивитися?

Прем'єра серіалу «Старгьорл» на каналі The CW відбудеться сьогодні, 19 травня, так що вже завтра ви зможете подивитися його першу серію.

6123 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: