«Стара гвардія»: Шарліз Терон озброїться древньою сокирою в новому супергеройському фільмі від Netflix, який вийде влітку

18 травня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ексклюзивний кадр супергеройського екшену «Стара гвардія», яким поділився журнал Entertainment Weekly, показує безсмертну героїню Шарліз Терон готову битися величезною сокирою, складні зйомки з якою призвели до серйозної травми та операцій.

У фільмі «Стара гвардія», який розповість про пригоди команди безсмертних найманців, Терон втілює героїню на ім'я Енді, також відому як Андромаха з Скіфії. І у неї на озброєнні буде стародавня сокиру, якою вона замахується на новому кадрі зі спини.

В інтерв'ю для Entertainment Weekly 44-річна актриса, яка не так давно знімалася в екшенах «Шалений Макс: Дорога гніву» і «Атомна блондинка», розповіла, що для зйомок сцен битв з сокирою їй знадобилося декілька місяців додаткових тренувань:

Мені ще ніколи не доводилося робити щось таке. Потрібно було навчитися битися з цією гігантською штукою так, щоб не вбити людину, з якою ти б'єшся.

І ці непрості зйомки привели до травми в останні тижні знімального процесу Терон розірвала сухожилля на лівому великому пальці, а після завершення зйомок «Старої гвардії» їй знадобилося три операції на лівій руці.

Актриса згадує про цю травму:

Я точно трохи поплакала. Всі говорили: «Це напевно щось серйозне», але я відповідала: «Ми не можемо зараз про це говорити. Ми просто повинні продовжувати зйомки, оскільки, а що нам ще робити? У нас залишилося ще три тижні зйомок. Ми повинні пройти через це».

Нижче ви знайдете ще парочку кадрів фільму режисера Джини Прінс-Байтвуд, які показують відважну героїню Терон в дії.

Прем'єра екшену «Стара гвардія» відбудеться 10 липня на Netflix.

16282 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: