«Евакуація»: Кріс Гемсворт показав, як знімали падіння його героя з другого поверху

17 травня 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового бойовика від Netflix «Евакуація» Кріс Гемсворт поділився новим відео зі зйомок, на якому він дуже переживає за свого каскадера, коли той випадає з другого поверху прямо на асфальт.

Поділившись напруженим закулісним відео фільму «Евакуація» в Instagram, Гемсворт подякував в описі команді відважних каскадерів і своєму дублеру Боббі Гентону, з яким він також працює над блокбастерами від Marvel Studios:

Дуже радий дозволити цим повністю божевільним експертам знятися в цій конкретній сцені! Напевно, ви вже зрозуміли, що цей фільм наповнений важкими трюками. І це може бути применшенням століття. Наша команда каскадерів ризикувала своїм життям і штовхала свої тіла до межі, щоб створити такі сцени, і за цим дійсно неймовірно спостерігати. Дійсно боляче спостерігати! Це фільм було б неможливо створити без цих хлопців, і я дуже вдячний [своєму дублеру] Боббі Гентону.

Режисерський дебют Сема Гаргрейва, який раніше ставив трюки для супергеройських екшенів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», виявився настільки успішним, що Netflix вже планують зняти «Евакуацію 2».

А поки читайте нашу рецензію на фільм «Евакуація», першу пригоду Гемсворта в образі безстрашного найманця Тайлера Рейка.

6846 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: