«Старгьорл»: Брек Бессінджер показала, як створювався костюм її супергероїні

16 травня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка нового супергеройського серіалу «Старгьорл» Брек Бессінджер вирішила влаштувати глядачам за допомогою фотографій цікавий закулісний тур, який показує, як крок за кроком створювався її суперкостюм.

Напередодні прем'єри серіалу «Старгьорл», Бессінджер поділилася в соцмережах серією знімків, зроблених під час примірок її супергеройського костюма, щоб показати нам, наскільки це складний і одночасно прекрасний процес.

В описі до фото актриса розповіла, що для створення костюма, в якому буде рятувати світ її героїня Кортні Вітмор, знадобилося «понад 10 примірок та ціла команда креативних людей, які працювали над цим 6 місяців».

Після закулісних фотографій з примірок костюма, які розташовані нижче, ви знайдете офіційний постер серіалу, що дозволяє оцінити фінальний результат кропіткої роботи костюмерів, в якому Бессінджер вже скоро буде літати та боротися з лиходіями на телеекрані.

Разом з нею в новій адаптації коміксів DC зіграють Люк Вілсон, Емі Смарт і Джоел МакГейл. Останній втілює супергероя Стармена, який загинув під час боротьби з Товариством Несправедливості. Через 10 років Кортні знаходить його космічний посох і таким чином сама стає супергероїнею та натхненням для нового покоління.

Прем'єра серіалу «Старгьорл», над яким працює творець хітових серіалів «Флеш» і «Титани» Джефф Джонс, відбудеться 20 травня за українським часом.

7890 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: