З'явився постер серіалу «Супермен і Лоїс», який є спін-оффом «Супергьорл»

15 травня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW вирішив порадувати нас офіційним постером свого майбутнього супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс», який розкриває, що його прем'єра відбудеться в січні 2021 року.

Серіал «Супермен і Лоїс» розповість про пригоди супергероя Кларка Кента та журналістки Лоїс Лейн зі всесвіту «Супергьорл», які одружилися та стали батьками двох хлопчиків.

На першому постері Кларк позує в костюмі Супермена, тоді як Лоїс готова до нового редакційного завдання, вдягнувши зручну футболку і куртку. Постер не розкриває багато, але на задньому плані можна побачити верхівку будівлі медіа-магната Daily Planet, де вони обидва працюють, поки не потрібно рятувати світ від суперлиходіїв.

Ролі Супермена та Лоїс виконують Тайлер Геклін і Бітсі Таллок, а їхніх синів Джонатана і Джордана втілять Джордан Ельзасс та Александр Гарфін.

Згідно з офіційним синопсисом серіалу, Кларк і Лоїс «зіткнуться в майбутніх серіях з одним зі своїх головних випробувань стресом, тиском і складнощами, які бувають у працюючих батьків в сучасному суспільстві». На додаток до звичайних батьківських турбот у цієї пари буде ще один привід для переживань, оскільки у їхніх синів можуть з'явитися надздібності, які передалися їм від батька-криптонця.

А коли Кларк і Лоїс відправляться до Смолвіля, щоб розібратися зі справами родини Кентів, вони возз'єднаються з Ланою Ленг (Еммануель Шрікі), яка є шкільним коханням Кларка, та познайомляться з її чоловіком Кайлом Кушингом (Ерік Валдез), який працює начальником пожежної частини. Поки залишається тільки гадати, чим обернеться це возз'єднання і знайомство, але нудно точно не буде.

Минулого разу Супермена і Лоїс можна було побачити на телеекранах під час подій епічного кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

1600 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: