«Старгьорл»: дивимося перший фрагмент нового супергеройського серіалу від DC

14 травня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри супергеройського серіалу «Старгьорл» в мережі з'явився цікавий фрагмент його пілотної серії, який представляє родину Кортні Вітмор, майбутньої супергероїні Старгьорл.

Історія 15-річної супергероїні Кортні Вітмор (Брек Бессінджер) почнеться з переїзду її сім'ї на нове місце, і в першому фрагменті серіалу всі її рідні виглядають щасливими, але дівчина не в захваті від їхнього нового дому.

Разом з нею в кадрі з'являються її мама Брабара Вітмор (Емі Смарт), вітчим Пет Дуган (Люк Вілсон) та зведений молодший брат Майк Дуган (Трей Романо).

Поки сім'я милується великим будинком, де вони тепер будуть жити, вантажники дістають з машини їхні речі, і коли вони мало не впускають один довгий ящик, Пет з тривогою підбігає до них, каже, що це дуже крихка річ, та вирішує сам його закріпити. Оскільки в цьому ящику зберігається щось цінніше за всі сервізи світу комічний посох супергероя Стармена (Джоел МакГейл), який чекає свого часу.

Ви можете познайомитися з родиною нової супергероїні на закулісній фотографії нижче, якою Бессінджер поділилася в своєму Instagram минулого літа.

Перша серія серіалу «Старгьорл» вийде на екрани 20 травня за українським часом.

1210 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: