Любисток читає першу книгу циклу «Відьмак» в новому відео від Netflix

14 травня 2020,  13:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заварюйте чай та сідайте зручніше. Стримінговий сервіс Netflix вирішив порадувати нас новим відео, де актор хітового серіалу «Відьмак» читає книги Анджея Сапковського. І на цей раз в якості читця виступає Джої Беті, виконавець ролі барда Любистка.

Бард Любисток є одним з найяскравіших та найбільш життєрадісних персонажів досить похмурого всесвіту Сапковського, де мешкають жахливі чудовиська, і Беті швидко став улюбленцем глядачів, харизматично втіливши його на екрані.

У книгах та серіалі Любисток є найкращим другом головного героя Ґеральта (Генрі Кавілл) і супроводжує його в різних небезпечних пригодах, щоб потім скласти про них баладу і розповісти про подвиги відьмака всьому світу. Проте через його балакучість та численні романи з одруженими дамами, Любисток, а разом з ним і Ґеральт часто опиняються в дуже непростих ситуаціях.

Серіал «Відьмак» повернеться в майбутньому з новими серіями, але оскільки зйомки його 2 сезону перервав коронавірус, який виявили у актора Крістофера Гів'ю, поки складно сказати, коли вони зможуть його завершити та випустити в світ. Напевно, не раніше 2021 року.

Дивіться також відео, де Генрі Кавілл читає «Відьмака».

1871 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: