«Аватар 2»: Кейт Вінслет, Зої Салдана, Сем Вортінгтон та Кліфф Кертіс веселяться на новому фото в величезному басейні

14 травня 2020,  12:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія сиквелів науково-фантастичного блокбастера «Аватар» представляє перший погляд на лауреатку премії «Оскар» Кейт Вінслет під час зйомок в очікуваних епіках Джеймса Кемерона.

Фотографія, яка була опублікована учора в офіційному Twitter «Аватара», показує Вінслет в компанії зірок франшизи Зої Салдани і Сема Вортінгтона та ще одного новачка Кліффа Кертіса.

Вони знаходяться в величезному басейні, де знімають епічний підводний епізод, і для його створення знадобилося 900 000 галонів води, що в перекладі на нашу систему вимірювання становить 3 406 870 літрів.

На поверхні плавають маленькі пластикові кульки, щоб зовнішнє світло не заважало зйомкам під водою. І актори, купаючись в них, виглядають дуже щасливими.

Показуючи Вінслет і Кертіса в костюмах для захоплення руху, фотографія підтверджує, що їхні персонажі, яких звуть Ронал і Тоноварі, будуть представниками раси на'ві. Тоноварі буде лідером клану Меткайіна, а Ронал нирцем цього клану.

Нещодавно уряд Нової Зеландії дозволив проводити зйомки фільмів і серіалів на території своєї країни, так що ця компанія скоро може повернутися на знімальний майданчик, щоб продовжити зйомки в сиквелах.

Незважаючи на карантин, Кемерон вважає, що вони встигнуть завершити «Аватар 2» до його дати прем'єри, яка призначена на 16 грудня 2021 року. Після в кінотеатри прибудуть фільми «Аватар 3», «Аватар 4» і «Аватар 5», чиї прем'єри очікуються 21 грудня 2023, 18 грудня 2025 та 16 грудня 2027.

2335 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: