«Легенди завтрашнього дня»: промо, кадри і опис 13 серії 5 сезону «Я — Легенди»

13 травня 2020,  13:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбожевільніший та найвеселіший серіал супергеройського всесвіту Arrowverse «Легенди завтрашнього дня» вирішив використати в якості натхнення для своєї наступної серії знаменитий фільм з Віллом Смітом «Я — Легенда».

Офіційний синопсис 13 серії 5 сезону «I Am Legends» ( «Я - Легенди»):

Випивши з Чаші Діоніса, Легенди отримали безсмертя на 24 години, що дає їм час повернутися на борт «Хвилельота» і використати Верстат долі. Але вони дізнаються, що сестри викрали їхній корабель, і наші герої опиняються на батьківщині Костянтина (Метт Раян) під час зомбі апокаліпсису.

Кадри 13 серії, які ви знайдете нижче, показують дивну поїздку Легенд на автобусі, де Костянтин та Зарі (Тала Еш) ведуть секретну розмову в кінці автобуса, Нейт (Нік Зано) вдає, що він їх не чує, а Сара (Кейті Лотц) і Ава (Джесс Макаллан) вирішили надягти для цієї поїздки кепки.

Також в цій серії наші герої влаштують посиденьки в британському пабі. Буде це до чи після бою з зомбі, поки залишається тільки гадати.

На телеекрани нова серія «Легенд завтрашнього дня» вийде 20 травня за українським часом. Всього 5 сезон буде складатися з 15 серій і завершиться на початку літа.

2119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: