Том Голланд стає Веномом на новому моторошному фан-арті MCU

12 травня 2020,  12:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два всесвіти Людини-павука і Венома перетинаються на крутому фан-арті MCU, де Веномом стає Пітер Паркер у втіленні Тома Голланда.

Ми вже бачили в заключному фільмі трилогії Сема Реймі, що буває, коли кровожерливий іншопланетний симбіот захоплює Людину-павука, а тепер фан-арт від художника ultraraw26 показує, як в образі Венома виглядав би нинішній Павучок всесвіту Marvel, який нещодавно був прийнятий в Месники.

На творінні ultraraw26 Пітер в чорному костюмі і половині маски Венома виглядає дуже зловісно, ​​коли намагається пробратися крізь стіну павутини.

Роль Венома у фільмах від Sony і Marvel виконує Том Гарді, і ми сподіваємося, що рано чи пізно він зустрінеться з Людиною-павуком Голланда на великому екрані.

У зв'язку з закриттям кіностудій та кінотеатрів через світову пандемію коронавірусу прем'єра фільму «Веном 2», який офіційно називається «Веном: Хай буде Карнаж», була перенесена на 24 червня 2021 року.

Тим часом Голланд знову зіграє Пітера Паркера в супергеройському екшені «Людина-павук 3», який повинен вийти на великі екрани 4 листопада 2021 року, якщо Marvel Studios знову не перенесуть його прем'єру.

4247 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: