Шарліз Терон нагадує Еон Флакс на кадрах супергеройського фільму «Стара гвардія»

11 травня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix зняв адаптацію коміксів «Стара гвардія», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон.

Супергеройський екшен «Стара гвардія» розповість про пригоди команди безсмертних найманців, чиї особистості раптово розкривають, і вони повинні боротися, щоб зберегти свій секрет, коли в їхніх рядах з'являється несподіваний новий член.

Нижче ви знайдете 5 кадрів фільму у відмінній якості, де компанію Терон складають актори Матіас Шонартс, Марван Кензарі, Лука Марінеллі та Кікі Лейн і режисерка Джина Прінс-Байтвуд, яка також зняла картину «Таємне життя бджіл».

На першому кадрі героїня Терон, Енді, вона ж Андромаха зі Скіфії, з'являється в чорному костюмі і з такою ж короткою стрижкою на чорному волоссі, з якою актрису можна було побачити в науково-фантастичному бойовику «Еон Флакс», що вийшов в кінотеатри в 2005 році.

На Netflix прем'єра фільму «Стара гвардія» відбудеться через два місяці, 10 липня. З нетерпінням чекаємо релізу його трейлера.

На початку року Терон була знову номінована на премії «Золотий глобус» та «Оскар» за головну роль в біографічній драмі «Сенсація», а в наступному році актриса повернеться на великі екрани в образі злочинниці Сайфер в пригодницькому екшені «Форсаж 9».

2101 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: