«Бетвумен»: промо, кадри і опис фіналу 1 сезону «О, Миша!»

11 травня 2020,  12:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 20 серії супергеройського серіалу «Бетвумен» від каналу The CW, яка стане фінальною в його 1 сезоні.

Разом з промо-роликом канал The CW поділився детальним синопсисом фінальної серії, яка отримала назву «O, Mouse!» («О, Миша!»):

Коли один з колишніх героїв Ґотема повертається до старих звичок, щоб звести рахунки, Бетвумен (Рубі Роуз) і командир Кейн (Дюгрей Скотт) переходять в оборону. Тим часом Еліс (Рейчел Скарстен) розкриває, як перемогти Бетвумен, але разом з цим втрачає вплив на свого найманця Мишу (Сем Літтлфілд) і Хаша (Гебріел Манн), що призводить до її абсолютного божевілля. Люк (Камрус Джонсон) концентрується на тому, щоб знайти спосіб, як захистити Бетвумен від Еліс, а Мері (Ніколь Кан) отримує шанс стати тією сестрою, яку завжди відчайдушно потребувала Кейт. З'являється нова інформація, яка змушує Джулі (Крістіна Вульф) попередити Софі (Меган Тенді) про людину, що смикає за ниточки. І в фінальному протистоянні, коли командир Кейн відмовляється покласти край своїй війні з Бетвумен, серце Кейт розбиває вибір її батька.

Сценаристами фінальної серії стали Голлі Гендерсон і Дон Вайтхед, а її режисером виступила Аманда Таппінг.

Прем'єрний сезон «Бетвумен» підійде до свого завершення через тиждень, 18 травня за українським часом. Сезон виявився на декілька серій коротшим, ніж передбачалося, в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19.

1739 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: