Фан-постер рімейка «Геркулес» пропонує на головні ролі Кріса Претта і Ану де Армас

8 травня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно студія Walt Disney Pictures оголосила про те, що збирається зняти художній рімейк мультфільму «Геркулес», шанувальники її історій стали пропонувати на головні ролі різних знаменитостей. А один художник навіть зробив за їх участю повноцінний постер.

Художник ApexForm опублікував свій фан-постер фільму «Геркулес» в Instagram, поділившись зі світом, що вважає ідеальним кандидатом на головну роль зірку франшиз «Вартові Галактики» і «Світ Юрського періоду» Кріса Претта.

В якості головної героїні Мегари, коханої Геркулеса, він бачить зірку детектива «Ножі наголо» Ану де Армас, яка також з'явиться в наступному фільмі про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

На роль всемогучого Зевса художник пропонує Джоша Броліна, оскільки той вже зіграв Таноса в блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення», так що роль ще одного бога йому точно по зубах.

Лиходієм Аїдом на фан-постері став Віллем Дефо, який грав суперлиходія Зеленого гобліна в екшені «Людина-павук», а в ролі сатира Філа ApexForm побачив Денні ДеВіто. І це не дивно, оскільки саме ДеВіто озвучував його в мультфільмі, і шанувальники актора дуже сподіваються на те, що Disney покличуть його в рімейк.

Як вам такий каст? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

Продюсерами рімейка виступають Ентоні та Джо Руссо, які зняли фільми «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення», так що у нас є хороші шанси, що в «Гекулесі» з'явиться хтось із всесвіту MCU.

2417 

1 коментар

Cap_TToMuDopka

8 травня 2020, 18:47

Мультфильм моего детства. Очень нравился. Надо будет пересмотреть. А по воду фильма - хорошая идея. И актерский состав, конечно, звездный. Буду ждать)
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: