«Нові мутанти»: Аня Тейлор-Джой б'ється з демоном-ведмедем на нових кадрах

7 травня 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри супергеройського фільму «Нові мутанти», заснованого на коміксах про Людей Ікс, показують суперздібності героїні Меджік, яку втілює актриса Аня Тейлор-Джой.

Супергеройський горор-трилер «Нові мутанти» є спін-оффом франшизи «Люди Ікс» і представить групу молодих мутантів, які опинилися під замком у дивній лікарні. Там з ними починають відбуватися страшні речі, і вони вирішують об'єднатися та вирватися на свободу.

Цими мутантами будуть Меджік (Тейлор-Джой), Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Санспот (Генрі Зага), Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон) та Міраж (Блю Гант), кожен з яких має особливі суперсили, але не кожен вміє їх контролювати.

Наприклад, нові кадри показують Меджік біля порталу в інший світ, який своїм кривавим забарвленням нагадує пекло, але вона озброєна мечем з псионічної енергії, що схожий на зброю Псайлок з екшену «Люди Ікс: Апокаліпсис», і не боїться зіткнутися там зі справжнім кошмаром гігантським демоном-ведмедем з палаючими очима.

На третьому кадрі цей демон проникає в наш світ і зустрічає героїню Міраж, яка стоїть спиною до камери, але її просто впізнати по довгому темному волоссю і картатій сорочці, яку вона носить в трейлері.

Українська прем'єра фільму «Нові мутанти», режисером якого виступає Джош Бун, повинна була відбутися 2 квітня, але в зв'язку зі всесвітнім карантином вона була перенесена на невизначений час.

3650 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: