Перший погляд на Марка Гемілла в образі вампіра в серіалі «Чим ми зайняті в тіні»

5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Ви напевно знаєте Гемілла завдяки ролі відважного джедая Люка Скайвокера в легендарній сазі Джорджа Лукаса, але тепер він вирішив перейти на темну сторону і стати вампіром на ім'я Джим в хітовому серіалі «Чим ми зайняті в тіні», перший кадр за участю якого представив вчора сайт Entertainment Weekly.

В інтерв'ю з журналом Гемілл зізнався, що є великим шанувальником фільму «Реальні упирі», який став основою серіалу:

Я пам'ятаю, що одного разу в День батька до мене [в гості] прийшло троє моїх дітей, і ми обирали фільм, щоб подивитися його разом. Я запропонував подивитися «Життя з батьком», який є олдскульним, але мені він подобався в дитинстві, оскільки я з великої родини. Але всі мої діти закотили очі. Вони сказали, що це мотлох, тому я запитав їх, що вони хочуть подивитися, і мій син Нейтан запропонував фільм «Реальні упирі». Я ніколи про нього не чув, але він пояснив мені, що це реаліті-шоу про вампірів, і я був заінтригований. Я абсолютно не був готовий до того, що я побачив, це було неймовірно розумне і захоплююче [кіно]. У ньому були всі елементи фільму жахів, і воно об'єднало високе з мирським. Хто думає про таке? Мені довелося зупиняти його кілька разів, щоб дійсно переварити те, що ми щойно побачили. Це один з моїх найулюбленіших фільмів всіх часів.

Вампір Джим у втіленні Гемілла, який буде носити шикарне бузкове вбрання з довгим плащем, з'явиться в 6 серії 2 сезону серіалу «Чим ми зайняті в тіні». Вона називається «On the Run» («В бігах») і вийде на телеекрани 14 травня за українським часом.

Раніше запрошеною зіркою 2 сезону відомого ситкому про вампірські будні від Джемейна Клемента і Тайки Вайтіті став актор Гейлі Джоел Осмент, який також зіграв живого мерця.

1696 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: