Зірка «Гри престолів» Емілія Кларк хоче приєднатися до Месників

26 квітня 2020,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Емілія Кларк, яку ви напевно знаєте завдяки ролі королеви Дейнеріс в хітовому фентезі «Гра престолів», розкрила, що зовсім не проти стати частиною всесвіту Marvel по одній дуже веселій причині.

За свою успішну кар'єру Кларк встигла стати частиною трьох великих голлівудських франшиз, включаючи «Гру престолів», «Термінатора» та «Зоряні війни», і в нещодавньому інтерв'ю для The Sunday Times актриса з посмішкою зізналася, що хотіла б знятися у фільмі про «Месників»:

Думаю, якщо б я це зробила, це було б заради веселощів. Я хочу зробити щось абсолютно дурне і безглузде, як, наприклад, «Месники» або щось в цьому роді. Щось, де я б змогла повеселитися з колегами.

В даному контексті під «дурним і безглуздим» Кларк мала на увазі недраматичне кіно, а блокбастери, де часом далеко не все має сенс чи підпорядковується законам логіки.

Ця ідея напевно була натхненна тим, що її друзі і колеги по Вестеросу Річард Медден і Кіт Герінгтон вже знялися в супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні», за лаштунками якого вони здорово повеселилися в компанії Анджеліни Джолі, Сальми Гайєк та інших акторів.

Уявляєте Кларк в супергеройському костюмі? Як думаєте, кого вона могла б зіграти з коміксів Marvel? Пишіть свої припущення в коментарях.

6556 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: