Темна Рей надягає маску Кайло Рена на новому концепт-арті «Зоряних воєн»

24 квітня 2020,  23:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два нових концепт-арти наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» розкривають альтернативний погляд на свою головну героїню Рей під впливом Темної сторони Сили.

Художник Адам Брокбенк приєднався до світу Instagram і вирішив порадувати шанувальників легендарної саги «Зоряні війни» новими концепт-артами, які він намалював для дев'ятого епізоду історії родини Скайвокерів.

Концепт-арти показують дві різні версії Темної Рей у втіленні актриси Дейзі Рідлі, якою нас дражнили ще в трейлерах, але в самому фільмі у неї, на жаль, було дуже мало екранного часу.

На першому малюнку вона приховує своє обличчя під чорною мантією з капюшоном і дуже нагадує свого дідуся Палпатіна, якого зіграв Ієн МакДермід. А другий малюнок натякає на цікавий сюжетний поворот, де б Рей приміряла костюм та маску Кайло Рена (Адам Драйвер), онука Дарта Вейдера.

Фінальна глава саги Скайвокерів «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яку зняв Джей Джей Абрамс, вийшла на екрани у кінці 2019 року, викликала неоднозначну реакцію у шанувальників франшизи і стала найменш прибутковим фільмом з нової трилогії.

У свіжому інтерв'ю Рідлі зізналася, що її дуже засмутила негативна реакція глядачів на фінальний фільм, зазначивши:

Це непросто, коли ти є частиною чогось, що так сильно наповнене любов'ю, а потім людям це не подобається.

Як ви вважаєте, сцена з Рей в масці Кайло Рена змогла б додати балів дев'ятому епізоду? Пишіть свої думки з цього приводу в коментарях.

4336 

2 коментаря

DavisKorr

25 квітня 2020, 13:48

Темна Рей була куди симпатичніша аніж її світле амплуа. Навіть моя жінка оцінила. Чекаєм альтернативну частину зоряних воєн де все іде до дітька коли Рей стає на темну сторону =)

1 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на DavisKorr

25 квітня 2020, 16:45

Так, це було б круто! Темна Рей заслуговує на більше часу на екрані, аніж вона отримала.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: