«Евакуація»: 10 цікавих фактів про новий бойовик з Крісом Гемсвортом

24 квітня 2020,  21:27 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 24 квітня, на стримінговому сервісі Netflix виходить новий бойовик «Евакуація», в якому зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт відправиться до Південної Азії, де буде відважно рятувати від кілерів сина одного злочинного боса.

На честь очікуваної прем'єри ми підготували 10 цікавих фактів про створення гостросюжетного екшену «Евакуація», його акторів та режисера.

1. Ходять чутки, що на головну роль у фільмі «Евакуація» в різний час розглядалися кандидатури легенд жанру бойовик Арнольда Шварценеггера та Брюса Вілліса, але в результаті вона відійшла до Гемсворта.

2. Зйомки фільму проходили в індійському місті Ахмадабад, де шанувальники Гемсворта йшли на все, щоб побачити свого кумира і отримати від нього автограф. Багато хто чекав на нього за огорожею знімального майданчика по 15 годин, а декілька відчайдушних індійців їхали за його машиною на мотоциклі, махаючи актору його фотографією і просячи автограф. Їхня наполегливість окупилася, Гемсворт зупинився і сфотографувався з ними.

3. Для Сема Гаргрейва «Евакуація» є повнометражним режисерським дебютом. Він найбільш відомий як каскадер і постановник трюків блокбастерів від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення», а також зіграв одного з гладіаторів в супергеройському екшені «Тор: Рагнарок», головну роль в якому виконав Гемсворт.

4. Актори Кріс Гемсворт і Девід Гарбор обидва є частиною всесвіту MCU, де Гемсворт втілює бога-супергероя Тора, а Гарбор з'явиться в образі російського суперсолдата Червоного вартового в майбутньому сольнику Наташі Романової «Чорна вдова».

5. Один з епізодів бойовика «Евакуація» Гемсворт називає «найскладнішим екшен-епізодом у своїй кар'єрі». Цей наповнений небезпечними трюками епізод був знятий одним кадром, який триває близько 12 хвилин.

6. Автором сценарію фільму виступає Джо Руссо, один з режисерів блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення». Він також є продюсером проекту разом зі своїм братом Ентоні Руссо, другим режисером двох останніх пригод Месників.

7. В останній день зйомок Гемсворт урочисто поголив Гаргрейва, який за час їхніх індійських пригод відростив пишну бороду, та поділився після в соцмережах серією веселих фотографій, де режисер з'являється з різними вусами.

8. Спочатку фільм називався «Дакка» на честь столиці Бангладешу, де за сюжетом відбуваються всі події, але після зйомок його творці вирішили, що бойовик потрібно назвати без прив'язки до географічної точки, і так він отримав назву «Евакуація».

9. Гемсворту дуже сподобалася Індія, і він дуже хотів повернутися туди в рамках промо-туру фільму «Евакуація», але, на жаль, поїздка була скасована через світову пандемію коронавірусу. Щоб підбадьорити своїх індійських шанувальників в цей непростий час, актор записав для них спеціальне відеозвернення.

10. «Евакуація» є першим фільмом від Netflix з Гемсвортом в головній ролі. Раніше в оригінальних стрічках та серіалах від цього стримінгового сервісу з'явилися його колеги по всесвіту MCU Пол Радд (Людина-мураха) і Джош Бролін (Танос).

4720 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: