«Вартові Галактики 3»: Дедпул приєднується до команди на новому фан-арті

24 квітня 2020,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки Дедпул з недавніх пір є частиною кіновсесвіту Marvel, він вирішив заглянути в гості до Вартових Галактики на новому космічному фан-арті.

Нещодавно творець Дедпула Роб Лайфелд поділився в інтерв'ю з сайтом ComicBook, що хотів би побачити балакучого найманця у втіленні Раяна Рейнольдса на великому екрані разом зі Вартовими Галактики:

Вважаю, що Зоряний лицар і Дедпул були б дуже смішними разом, оскільки у Дедпула є ціла серія коміксів про пригоди в космосі під назвою «Deadpool Corps», тому це не було б для нього чужим.

Ця ідея припала до душі художнику з ніком ultraraw26, і він поділився в четвер своїм фан-артом майбутнього супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», де разом з Вартовими в кабіні зорельота «Мілано» сидить Дедпул.

Компанію йому та Зоряному лицарю (Кріс Претт) в кадрі склали Небула (Карен Гіллан), Ракета (Бредлі Купер), Дракс (Дейв Батіста) та Мантіс (Пом Клемент'єфф).

Відсутність Гамори (Зої Салдана) зрозуміла, оскільки наприкінці блокбастера «Месники: Завершення» вона зникла в невідомому напрямку, і тепер Вартовим доведеться її шукати. Але куди подівся Грут (Він Дизель)... Сподіваємося, що Дедпул не підпалив його випадково, і йому не доведеться знову вирощувати себе з маленької гілочки.

Прем'єра фільму «Вартові Галактики 3» очікується в 2021 році, але точної дати виходу його на великі екрани немає, і оскільки його зйомки навіть не починалися до карантину, то, швидше за все, його прем'єра буде перенесена на рік вперед.

4220 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: