«Месники 5»: приголомшливий фан-постер збирає разом нинішніх супергероїв MCU

21 квітня 2020,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Marvel Studios підвели жирну риску своїм епічним блокбастером «Месники: Завершення», де ми назавжди попрощалися з кількома ключовими супергероями. Але у нас все ще залишилася вражаюча команда, яка рано чи пізно збереться разом, щоб врятувати Землю чи всесвіт від нової масштабної загрози в наступному груповому фільмі.

Вирішивши пофантазувати про те, яка команда супергероїв візьме участь у подіях блокбастера «Месники 5», художник ultraraw26 створив неймовірний фан-постер з 11 супергероями, які пережили фінальну битву з Таносом.

На постері сяють Тор (Кріс Гемсворт), Капітан Марвел (Брі Ларсон), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), Багряна відьма (Елізабет Олсен), Сокіл (Ентоні Макі), Людина-павук (Том Голланд), Чорна пантера (Чедвік Боузман), Гамора (Зої Салдана), Небула (Карен Гіллан), Мантіс (Пом Клемент'єфф) та Оса (Еванджелін Ліллі).

Звичайно, тут не вистачає Халка (Марк Руффало) і Соколиного ока (Джеремі Реннер) з оригінальної шістки, Людини-мурахи (Пол Радд) і більшої частини Вартових Галактики, але це цілком може бути лише половина масштабного постера, на який просто не помістилися всі супергерої всесвіту Marvel.

Адже дуже скоро до них приєднаються ще й Шан-Чі (Сіму Лю), Жінка-Тор (Наталі Портман), Блейд (Махершала Алі) та ціла команда під назвою Вічні, яких близько 10 осіб. Уявляєте собі наступну битву за всесвіт за участю їх усіх? Сподіваємося, що вийде не менше епічно, ніж у війні з Таносом.

9366 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: