Найвеличніший шоукіт: як Г'ю Джекман міг б виглядати в мюзиклі «Кішки»

19 квітня 2020,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Г'ю Джекман розкрив, що він відмовився від ролі у фільмі «Кішки», але Інтернет не міг залишити цю новину в спокої просто так.

Джекман вже працював з Томом Гупером над оскароносним мюзиклом «Знедолені», але коли режисер запропонував йому роль в «Кішках», актор вже був зайнятий в інших проектах, тому відмовився від участі в тому, що після виходу на екрани незабаром стало гіршим мюзиклом всіх часів. За версією і критиків, і глядачів.

Про це виконавець ролі Росомахи розповів в інтерв'ю для The Daily Beast:

Том [Гупер] подзвонив мені на ранній стадії проекту, оскільки ми разом робили «Знедолених», і було кілька варіантів щодо моєї зайнятості і часу, і я просто не був доступний в той час.

А на питання про те, чи радий він, що ухилився від ролі в провальному проекті, Джекман відповів з великою повагою до Гупера та колег:

Я в театрі, хлопець, і я не хочу займатися приниженням чи застрибувати в такий вагон. Я не бачив [«Кішок»], але Том Гупер — один з найвеличніших кінорежисерів, які зараз є.

Але оскільки у нас не було можливості побачити Джекмана в образі співаючого кота, знаменитий художник Bosslogic вирішив переробити під «Кішок» постер «Найвеличнішого шоумена», який ви можете побачити нижче.

Зате в мюзиклі Гупера з'явився колега Джекмана по франшизі «Люди Ікс» Іен МакКеллен, якого ви можете знати за роллю Магніто. Уявляєте, якби МакКеллен і Джекман з'явилися в одному кадрі в образах котів, які співають? Хто знає, раптом цей дует врятував би «Кішок».

1394 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: