Даррен Аронофські хотів зняти «Бетмена» з Хоакіном Феніксом в головній ролі

18 квітня 2020,  23:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року Хоакін Фенікс отримав «Оскар» за фільм «Джокер», де він втілив культового суперлиходія з коміксів DC. Але виявляється, що в минулому у нього був шанс зіграти абсолютно протилежного персонажа самого Бетмена, в ролі якого його бачив Даррен Аронофські.

В новому інтерв'ю для Empire режисер культової стрчки «Реквієм за мрією» згадав, чому його адаптація коміксів про Темного лицаря так і не була знята:

Студія хотіла [на головну роль] Фредді Принца мол., а я хотів Хоакіна Фенікса. І я пам'ятаю, як подумав: «Хм, ми робимо два абсолютно різні фільми». Це реальна історія. То був інший час. «Бетмен», якого я написав, був абсолютно іншою версією адаптації, ніж та, що вони потім зняли.

Аронофські зазначає, що для свого фільму про Бетмена він черпав натхнення у стрічках «Жага смерті», «Французький зв'язковий» і «Таксист».

До речі, саме з «Таксистом» і фільмами Мартіна Скорсезе часто порівнюють «Джокера» з Феніксом в головній ролі.

В результаті студія Warner Bros. віддала проект в руки Крістофера Нолана, який зняв дуже успішну трилогію про пригоди Темного лицаря, але не з Фредді Принцом мол., а з Крістіаном Бейлом в ролі Брюса Вейна.

1486 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: