Том Гарді поділився веселим відео зі зйомок фінальної битви «Венома»

18 квітня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з величезним передчуттям чекаємо релізу трейлера супергеройського екшену «Веном 2», Том Гарді вирішив показати нам веселе закулісне відео зі зйомок фінальної битви першого «Венома».

Виконавець ролі репортера-невдахи Едді Брока, який став крутим антигероєм, коли в нього вселився іншопланетний симбіот Веном, опублікував в Instagram декілька днів тому ексклюзивне відео, записане продюсеркою Келлі Марсел на зйомках першого «Венома», з наступним підписом:

Зовсім не незручне закулісне відео першого «Венома», яке зняла Келлі Марсел. Театр руху 101.

Відео показує, як Гарді в образі Едді/Венома б'ється з головним лиходієм фільму Карлтоном Дрейком/Райотом, роль якого виконує Різ Ахмед.

Щоб додати цій бійці, яка і так місцями нагадує танець, романтичної атмосфери, на тлі тут грає пісня «Hungry Eyes» у виконанні Еріка Кармена, яка звучала в фільмі «Брудні танці». Хоча сам Гарді в коментарях порівняв бійку з Ахмедом з іншою стрічкою про танці «Вільні».

Цієї осені ми знову побачимо його в образі Едді Брока в екшені «Веном 2», який зняв режисер Енді Серкіс. Його прем'єра очікується 1 жовтня.

1385 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: