Новий трейлер фентезі «Артеміс Фаул» розкриває його дату прем'єри на Disney+

18 квітня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ представив новий трейлер адаптації популярних романів Йона Колфера «Артеміс Фаул», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться влітку, 12 червня.

Спочатку «Артеміс Фаул» повинен був вийти на великі екрани ще в серпні 2019, але потім студія вирішила зайнятися перезйомками, і прем'єра переїхала на травень 2020 року. Цієї весни, на жаль, світ опинився на карантині через пандемію коронавірусу, і тепер ми зовсім не побачимо в кінотеатрах це багатообіцяюче фентезі, яке могло б покласти початок франшизі масштабів «Гаррі Поттера».

Фільм «Артеміс Фаул», основою якого стала серія романів-бестселерів Колфера, покаже пригоди 12-річного кримінального генія Артеміса Фаула II, який відправляється на пошуки свого зниклого батька і відкриває існування підземного чарівного світу, де живуть різноманітні істоти, як ельфи, гобліни, піксі, кентаври та гноми.

Роль юного Артеміса виконує Фердія Шоу, а його батька Артеміса Фаула I грає Колін Фаррелл, який, до речі, кілька років тому з'явився в приквелі «Гаррі Поттера» «Фантастичні звірі і де їх шукати».

Компанію цій парочці кримінальних геніїв на екрані складуть Джуді Денч, Джош Гад, Нонсо Анозі, Лара МакДоннел і Тамара Смарт.

Режисером екранізації романів Колфера є Кеннет Брана, який зняв супергеройський екшен «Тор» та діснеївську казку «Попелюшка».

1383 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: