«Месники: Війна нескінченності»: дивимося вирізану сцену з Тоні, Пеппер та Геппі

15 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блокбастер «Месники: Війна нескінченності» є одним з найбільш похмурих фільмів всесвіту Marvel через масштабний геноцид у кінці, але його вирізана сцена за участю незрівнянної трійці Тоні, Пеппер та Геппі точно змусить вас посміхнутися.

На початку фільму Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) і Пеппер Поттс (Гвінет Пелтроу) бігали в парку в Нью-Йорку, і Тоні поділився з Пеппер своїм дуже реалістичним сном, в якому у них була дитина, і вони назвали її на честь ексцентричного дядька Пеппер Моргана.

Пеппер сказала, що вони ще не одружилися, тому рано говорити про дітей, потім парочка почала з'ясовувати дату весілля, як раптом їхню суперечку перериває поява дуже стурбованого начальника служби безпеки Stark Industries Геппі Гогана (Джон Фавро) на гольфкарі.

Геппі каже Тоні і Пеппер, що вони повинні залягти на дно, оскільки навколо їхнього весілля в ЗМІ розгорівся справжній цирк, і він вже втомився бігати і відбиватися від надокучливих папарацці. Причому він виконує це завдання настільки завзято, що тепер з ним судиться один сайт.

І тут Геппі зауважує в парку фотографа Берта, який робить знімки Тоні і Пеппер, і з криками відправляється за ним в погоню. На гольфкарі.

В результаті брати-режисери Ентоні і Джо Руссо вирішили, що ця сцена з Геппі виглядає занадто життєрадісною і комічною, тому взагалі вирізали його роль з фінальної версії фільму «Месники: Війна нескінченності». Що дуже шкода, оскільки це був би останній раз, коли б ми побачили цю чудову трійцю в одному кадрі.

Не знаємо як ви, а ми будемо дуже сильно сумувати за їхніми веселими суперечками.

8966 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: