Двейн Джонсон сподівається, що зйомки фільму «Чорний Адам» розпочнуться у кінці літа

15 квітня 2020,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився своїми планами щодо старту знімального процесу супергеройського екшену «Чорний Адам», який був перенесений у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Під час спілкування з шанувальниками в соцмережах, Скеля сказав наступне про те, коли студія Warner Bros. збирається розпочати зйомки «Чорного Адама»:

Ми плануємо почати зйомки напевно наприкінці літа тепер. Напевно в серпні, можливо в вересні.

«Чорний Адам» буде спін-оффом «Шазама» і розповість про пригоди антигероя з коміксів DC, до втілення якого Джонсон готувався дуже довго:

Я важко тренувався протягом місяців і місяців, і місяців заради «Чорного Адама». Це проект мрії для мене. Це роль, яка близька і дорога для моєї ДНК. Тому я вже не можу дочекатися [старту зйомок].

Світова пандемія, яка відправила всю кіноіндустрію на карантин, перервала зйомки ще одного фільму з Джонсоном в головній ролі екшену «Червоне повідомлення», де разом з ним зіграють Галь Гадот і Раян Рейнольдс. Актор також планує його завершити, але тепер, швидше за все, він повернеться до нього після зйомок «Чорного Адама».

Прем'єра супергеройського екшену «Чорний Адам» призначена на 23 грудня 2021 року, і ми сподіваємося, що режисер Жауме Кольет-Серра встигне завершити його до цього часу. А поки нам залишається тільки милуватися шикарними фан-артами з Джонсоном в цьому супергеройському образі.

1135 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: