Камілла Ладдінгтон знову озвучить Затанну у сиквелі «Темної Ліги справедливості»

14 квітня 2020,  18:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Могутня супергероїня Затанна повернеться на екрани в мультфільмі «Темна Ліга справедливості: Війна з Апоколіпсом», де вона знову заговорить голосом зірки серіалу «Анатомія пристрасті» Камілли Ладдінгтон.

В анімаційному всесвіті DC Затанна Затара є повелителькою магії і однією з найсильніших учасниць супергеройської команди Ліга справедливості, яка рятує світ від масштабних загроз, що не по зубах її героям самотужки.

У неї непрості любовні відносини з Джоном Костянтином, голосом якого є зірка серіалу «Легенди завтрашнього дня» Метт Раян, і хто знає, чим вони обернуться в їхній новій спільній пригоді.

Для Ладдінгтон Затанна є не єдиною супергероїнею, якій вона подарувала свій голос. Актриса також озвучила Супергьорл у грі «Infinite Crisis», заснованій на коміксах DC, і є голосом шукачки пригод Лари Крофт в останніх іграх.

Сиквел мультфільму «Темна Ліга справедливості», що вийшов в 2017 році, зібрав під проводом Супермена найбільшу команду супергероїв в історії анімаційного всесвіту DC, якій належить битися зі знаменитим суперлиходієм Дарксайдом з планети Апоколіпс. Він прибув, щоб знищити Землю, і супергероям необхідно об'єднатися з суперлиходіями, щоб врятувати наш світ.

Прем'єра анімаційного екшену «Темна Ліга справедливості: Війна з Апоколіпсом», який зняли Метт Пітерс та Крістіна Сотта, відбудеться 5 травня.

1812 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: