В наступних «Фантастичних звірах» можуть з'явитися молоді Гегрід та Волдеморт

13 квітня 2020,  21:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. і письменниця Дж.К. Роулінг планують повернути на екрани ще декількох добре знайомих героїв Поттеріани у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» чи його продовженнях.

Одним з ключових сюжетних поворотів другого фільму про пригоди магозоолога Ньюта Скамандера «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який вийшов на екрани в 2018 році, стало повернення на екрани легендарного директора школи Гоґвортс Албуса Дамблдора, чию роль виконав Джуд Лоу.

Третій фільм знову покаже рідні стіни Гоґвортсу, і сайт We Got This Covered, посилаючись на надійне джерело, пише, що в ньому можуть з'явитися в камео Гегрід і Том Редл (в майбутньому просто лорд Волдеморт), які у свій час навчалися в школі чарів та чаклунства на одному курсі.

Але, оскільки робота над сценарієм, який пише Роулінг, все ще триває, є ймовірність, що появу молодих Гегріда та Волдеморта на екрані може бути відкладено до четвертого фільму.

Завдяки стрічці «Гаррі Поттер і таємна кімната» ми знаємо, що саме Волдеморт став причиною того, що Гегріда виключили з Гоґвортсу, оскільки він, бажаючи вийти сухим з ​​води, звинуватив свого однокурсника та його домашнього улюбленця Арагогом у вбивствах, скоєних Василіском. І тільки Дамблдор йому не повірив, тому, коли став директором, повернув Гегріда до школи в якості лісника.

Ролі дорослих Гегріда і Волдеморта в Поттеріані виконували актори Роббі Колтрейн і Рейф Файнс, а юного Тома Редла грали Крістіан Коулсон (другий фільм) і Френк Діллейн (шостий фільм).

А ви б хотіли побачити цих героїв в нових частинах «Фантастичних звірів»? Пишіть в коментарях.

Прем'єра фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати 3» очікується в 2021 році.

3309 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: