Брітні Спірс радить до перегляду фільм «Дулітл» з Робертом Дауні мол.

11 квітня 2020,  23:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменита співачка Брітні Спірс поділилася в соцмережах новим фільмом, який вона рекомендує до сімейного перегляду на карантині. І ним виявилося пригодницьке фентезі «Дулітл» з Робертом Дауні мол. у головній ролі.

У цю середу, 8 квітня, виконавиця хітів «... Baby One More Time» і «Toxic» опублікувала в Instagram постер фільму «Дулітл» зі своїм відгуком:

Цей фільм обов'язковий до перегляду!!! Роберт Дауні мол. такий щирий, що ви закохаєтесь в нього. Тварини такі смішні, і у всього фільму така особлива атмосфера, яку, я вважаю, важко знайти в наші дні. Тому, якщо ви будете дивитися цей фільм і так само закохаєтесь в його куртки і одяг... Не губіться, як я, а просто пам'ятайте, що він людина, яка може говорити з тваринами, і він просто шикарний!

А у кінці відгука Спірс додала фразу, яка буде близька багатьом з нас:

Я вже не можу порахувати, скільки фільмів я подивилася на цьому карантині!

В українських кінотеатрах прем'єра фентезі «Дулітл» відбулася у січні. Його збори в світі склали $223,3 млн, що поки робить стрічку з Дауні мол. 3-м найуспішнішим фільмом цього року після бойовика «Погані хлопці назавжди» ($419,1 млн) і ще однієї сімейної пригоди «Їжак Сонік» ($306,8 млн).

Читайте також нашу рецензію на фільм «Дулітл».

1616 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: