Езра Міллер душить прихильницю на скандальному відео, що потрясло Інтернет

8 квітня 2020,  00:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернеті наробило галасу відео, де голлівудський актор Езра Міллер, який грав супергероя Флеша в «Лізі справедливості», зобразив, що він душить прихильницю. І це може коштувати йому кар'єри.

В понеділок, 6 квітня, мережею розійшлося відео, яке миттєво шокувало шанувальників Міллера та коміксів DC, адже цей актор зараз є обличчям супергероя Флеша на великому екрані, на якого рівняються і діти, і дорослі.

На відео прихильниця пропонує Міллеру влаштувати дружній поєдинок і жартівливо показує йому кулаки, після чого він бере її за горло і кладе на підлогу.

Далі запис переривається, а хтось за кадром каже: «Воу, бро. Бро, бро, бро!» І ця фраза стривоженим голосом натякає на те, що все це було не зовсім жартома.

Ця сцена відбулася в барі в Рейк'явіку, столиці Ісландії.

Щойно відео з'явилося в соцмережах, Міллер відразу вийшов в тренди в Twitter, і з тих пір багато його шанувальників висловило огиду і розчарування такими діями актора.

Наприклад, шанувальники коміксів хочуть, щоб Міллера звільнили з поста Флеша у всіх майбутніх проектах DC. І щоб роль Баррі Аллена на великому екрані тепер грав зірка серіалу «Флеш» Грант Гастін.

Ви також можете знати цього актора завдяки ролі Креденція у фентезі-франшизі «Фантастичні звірі і де їх шукати».

Офіційних коментарів від Міллера і студії Warner Bros. Pictures поки не було.

А що ви думаєте з цього приводу? Це відео все-таки є дуже невдалим жартом чи Міллер дійсно виявив агресію по відношенню до незнайомої жінки? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

2254 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: