Махершала Алі стає Блейдом на новому атмосферному фан-арті

7 квітня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптація коміксів «Блейд» з лауреатом премії «Оскар» Махершалою Алі в головній ролі є одним з найбільш очікуваних проектів Marvel Studios. Чекати його доведеться довго, але новий фан-арт, який показує Алі в цьому легендарному образі, підтверджує, що наше очікування буде того вартим.

Мисливець на вампірів Блейд, який і сам є наполовину вампіром, дебютував в коміксах Marvel в 1973 році в історії про Дракулу і з тих пір став одним із найбільш упізнаваних темношкірих супергероїв.

У трилогії «Блейд», яка стартувала в 1998 і завершилася в 2004 році, головну роль виконував актор Веслі Снайпс, а тепер естафету від нього прийняв Алі, на чиєму рахунку є 2 премії «Оскар» за фільми «Місячне сяйво» і «Зелена книга».

Щоб зрозуміти, як Алі може виглядати в образі Блейда, ми пропонуємо вам розглянути фан-арт від талановитого художника Death.streak007.

На ньому Алі/Блейд постає в чорній жилетці, під якою ховається бронежилет, і довгому шкіряному плащі. Герой озброєний закривавленим револьвером та своїм улюбленим обертовим кинджалом. А за його спиною висять два меча.

Художник також додав Алі/Блейду червоні очі і татуювання на голові.

Днями Marvel Studios перенесли прем'єри своїх майбутніх фільмів мінімум на півроку вперед у зв'язку зі світовою пандемією коронавиірусу, і в їхньому списку, на жаль, поки немає «Блейда». Так що його прем'єру варто очікувати не раніше 2023 року.

3387 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: