Кріс Гемсворт нагадує Рембо в трейлері бойовика «Евакуація» від режисерів блокбастера «Месники: Завершення»

7 квітня 2020,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала декілька годин тому очікуваний трейлер екшен-трилера Сема Гаргрейва «Евакуація», головну роль в якому виконує зірка блокбастера «Месники: Завершення» Кріс Гемсворт.

У фільмі «Евакуація» Гемсворт втілює безстрашного найманця Тайлера Рейка, який береться за найнебезпечнішу місію в своїй кар'єрі, коли його наймають, щоб він врятував викраденого сина міжнародного кримінального боса.

У трейлері Тайлер швидко розуміє, що хлопчика не хочуть випускати живим, і вирішує зробити все, що в його силах, щоб вони разом вибралися з цього пекла.

Компанію Гемсворту в цьому бойовику складають Голшіфте Фарахані, яка в трейлері круто збиває вертоліт ракетою, та зірка серіалу «Дивні дива» і майбутнього супергеройського екшену «Чорна вдова» Девід Гарбор.

Сценаристом «Евакуації» виступає один з режисерів фільму «Месники: Завершення» Джо Руссо. Він також продюсує цю кінострічку разом зі своїм братом Ентоні Руссо, другим режисером останніх «Месників».

Нижче ви знайдете офіційний постер з героєм Гемсворта, який в трейлері нагадує Рембо, і на цьому постері він виглядає дуже драматично.

Прем'єра бойовика «Евакуація» відбудеться 24 квітня.

2007 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: