«Вдома з Олафом»: студія Disney представила веб-серіал про улюбленого героя з мультфільму «Крижане серце»

6 квітня 2020,  23:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до нових веселощів зі сніговиком Олафом? Тоді швидше вмикайте першу серію його короткометражного мультсеріалу «Вдома з Олафом», який був створений, щоб підняти наш настрій на карантині.

Студія Disney вирішила, що зараз нам всім потрібна підтримка і гарний настрій, і представила в понеділок новий анімаційний веб-серіал, головним героєм якого виступає веселий сніговик Олаф з мультфільмів «Крижане серце» і «Крижане серце 2».

Прем'єрна серія мультсеріалу «Вдома з Олафом» йде всього 41 секунду і називається «Веселощі зі сніжком» («Fun with snow»). Вона показує Олафа на замерзлому озері в зачарованому лісі, де він наробив собі кілька сніжків і розважається тим, що кидає їх вперед.

Але один сніжок чомусь повертається до нього... Дивіться до кінця, щоб дізнатися в чому справа і посміхнутися разом з Олафом.

Режисером серії став мультиплікатор Hyrum Osmond, а голос для Олафа знову записав актор Джош Гад. Причому вони обидва робили це у себе вдома, дотримуючись карантину, що робить «Вдома з Олафом» першим мультсеріалом, створеним в таких нестандартних умовах.

З нетерпінням чекаємо на нову серію, яка повинна вийти завтра, 7 квітня.

3447 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: