«Капітан Марвел»: Керол Денверс та Йон-Рогг борються зі скруллами на новому концепт-арте

1 квітня 2020,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився епічний концепт-арт супергеройського екшену від Marvel Studios «Капітан Марвел», який напевно порадує шанувальників дуету Верс і Йон-Рогг у втіленні акторів Брі Ларсон та Джуда Лоу.

Минулорічний супергеройський фільм «Капітан Марвел» відправив нас в 90-і й показав історію становлення однієї з найвеличніших супергероїнь великого екрану Керол Денверс, пілота ВПС США, яка після космічної аварії отримала надздібності і опинилася на центральній планеті імперії крі Гала.

Там лідер елітного загону «Зоряна сила» Йон-Рогг став ментором для Керол, яка втратила пам'ять про своє минуле і називала себе просто Верс, за уламком свого армійського жетона, і тренував її для служби на благо кріанської імперії.

Під час її першої місії, де Керол разом із загоном повинна була врятувати інформатора з лап скруллів, здатних копіювати чужий зовнішній вигляд, члени «Зоряної сили» потрапили в засідку. Саме цей момент показує новий концепт-арт, де Верс та Йон-Рогг в своїх зелених кріанських суперкостюмах дають відсіч купі скруллів.

Йон-Рогг вижив в кінці фільму, так що теоретично він може зустрітися з Керол в майбутньому, але, якщо ви дивилися фільм «Капітан Марвел», то знаєте, що ця зустріч навряд чи закінчиться дружніми обіймами. Але будемо сподіватися хоча б на таке возз'єднання персонажів, адже з Ларсон та Лоу вийшов відмінний дует.

Після відважна супергероїня взяла участь в битві з Таносом в блокбастері «Месники: Завершення», а через пару років повернеться на екрани в своєму другому сольному фільмі «Капітан Марвел 2».

1598 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: